50 Nijansi Pive

PIVINO PERO Đorđe Maksimović: OTKRIVAMO: Student Pravnog fakulteta zadovoljavao gospođe po dijaspori!

Ljetna sezona već godinama puni novinske redove o elitnoj prostituciji. Izvještaji su uglavnom ukazivali na podvođenje djevojaka na ekskluzivnim jahtama bogatih tajkuna, uz ispise cjenovnika. Manje je poznato da je i muška prostuticija i te kako prisutna, kako na našim, tako i na prostoru Evropske Unije.

Ekipa našeg lista došla je do informacije da je Đorđe Maksimović, apsolvent na banjalučkom Pravnom fakultetu već dvije godine zaredom radio po Njemačkoj i Austriji – kao muška prostitutka. Maksimović je pronašao ljetnju praksu u Beču kao prodavač u seks šopu gdje je prodavao vibratore i druge ,,igračke za odrasle’’. Na taj način došao je u kontakt sa krugovima koji su organizovali mušku prostuticiju. Tačnije, pronalazili su mlade muškarce koji su zadovoljavali starije gospođe, od pete decenije pa nadalje.

,,Maksimović je izuzetno lijep momak. Sjećam se da kada je tek došao u moju radnju, posao bio slabije razvijen. Usljed internetskog buma i dostupnosti internet pornografije, prodaja seksualnih pomagala je opala. Zbog toga sam zamolio Đorđa da pozira go do pasa sa dva vibratora u rukama za reklamni bilbord koji je postavljen u blizini Pratera. Prodaja je skočila za 130%. U nekoliko navrata morao sam šleperima dovoziti vibratore koje je Đorđe prodavao.’’ – izjavio je za naš list vlasnik seks šopa u kojem je Maksimović obavljao ,,ljetnju praksu’’

Izvjesna dama kojoj je Maksimović pomagao da prebrodi staračke dane apstinencije izjavila je da ga je upoznala nakon što je vidjela reklamni bilbord i došla u seks šop isprobati seksi veš. Zamolila je mladog radnika da joj pomogne u odabiru, a onda mu ponudila da je izmasira. Nakon toga ga je pozvala u stan gdje su nastavili druženje.

,,Ponudila sam mu 500 evra za veče. Ujutru kada sam vidjela da sam se ukočila, dala sam mu još 500. Momak zna svoj posao.’’ – izjavila je prva Đorđeva mušterija koja je željela ostati anonimna.

Da je maksima ,,Dobar glas se daleko čuje’’ i te kako istinita, govori i činjenica da je nakon prve izvjesne dame, Đorđa kontaktiralo još desetak gospođa, što koleginica prve mušterije, što korisnica staračkog doma. Nakon prvobitnih uspjeha, Maksimović se osamostalio i postavio vlastiti oglas za intimne usluge. Poštujući starinski princip cjenkanja ’’Ostavi koliko imaš’’ raširio je svoj biznis širom Austrije, a potom i Njemačke.

Putujući kao trgovački putnik obilazio je naselja u kojem su postojali starački domovi i domaćinstva sa udovicama. Do zaključenja broja nismo došli do informacije zašto su ciljna grupa bile žene u poznim godinama, ali je pretpostavka da su dobro plaćale. Da je njegova muškost izuzetno cijenjena, govori i podatak da su mu čak tri klijentice u nedostatku novca prepisale stanove u centru Beča i Minhena, te da mu je paradoksalno, jedna gospođa ponudila ugovor o doživotnom izdržavanju.

Zbog svoje popularnosti, Maksimović je dobio ponudu da se slika za časopis ,,Playgirl’’, a trenutno je u zakonodavnoj proceduri zakon koji će omogućiti državljanima BiH da pod olakšanim uslovima osnivaju institucije muške prostitucije po dijaspori. Prema vlastitim navodima, Maksimović smatra da se svi mladi muškarci sa Balkana trebaju oprobati u seksualnim aktivnostima, koristeći prednosti evropskog načela slobodnog kretanja lica i kapitala.

Pri tome ističe da je muškost najvažniji izvozni proizvod koji zemlje bivše Jugoslavije mogu ponuditi Evropi.

Zbog marketiške prednosti ovog mladog pastuva, kompanija ,,Durex’’ počela je sa proizvodnjom prezervativa sa Đorđevim likom, a u planu su i vibratori u veličini njegovim spolovila – prema neslužbenim podacima, čak šest puta veći od prosječnih, te u skladu sa Maksimovićevim performansama, sa dvije dodatne brzine.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar