50 Nijansi Pive

KONAČNA ODLUKA: Oni koji su je pronašli, a nisu objavili sliku s njom ipak neće imati para ove godine!

Iz vrhovnog odbora, mjesta gdje se odlučuje o takvim stvarima donesena je konačna i neopoziva odluka koja kaže da svi oni koji su našli paru u česnici, a nisu se slikali s njom i okačili to na društvene mreže ipak neće imati para ove godine, jer se time njeno djelovanje poništava. To još jednom potvrđuje onu tezu “ako nisi stavio na društvene mreže – nije se desilo”!

Osoba koja odlučuje  ovim stvarima, a koja je odlučila da ostane anonimna za naš portal je izjavila kako “oni tamo u tom odboru” jednostavno ne mogu pratiti ko je pronašao paru, a ko nije te je jednoglasno donijeta odluka da se sreća sa parama za ovu godinu dodijeli samo onima koji su svoju paru iz česnice okačili na društvene mreže.

-Znate li vi koliko je to posla, pa mi bi trebalo da kontaktiramo sve ljude koji su lomili česnicu i da ih pitamo ko je kod njih našao paru i da na osnovu toga dijelimo sreću, a to jednostavno tako ne ide. I zato smo donijeli ovu doluku koja na snagu stupa odmah i tako će biti i narednih godina. Jako nam je žao što moramo obavijestiti sve one koji su našli paru, a nisu fotografisali da ipak neće imati ništa više para nego prošle godine.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar