50 Nijansi Pive

Delegacija sa Balkana pozvana u Vašington da im pomogne da riješe sukobe!

Delagacija sastavljenja od učenijih ljudi iz svih zemlaja bivše Jugoslavije pozvana je u Ameriku kako bi tamošnjim vlastima pomogli da najbolji način riješe nemire koji se tamo dešavaju. Amerikanci su uvidjeli kako ne mogu sami pa su pozvali one koji će to znati najbolje.

S obzirom na to da su Amerikanci 90-ih godina svesrdno pomagali našim narodima da dođu do riješnja kad su bili u pitanju naši sukobi sad je došlo vrijeme da mi njima vratimo uslugu i pomognemo onda kada je njima neajpotrebnije.

Jedan od članova delegacije kaže da je počastvovan što se našao u ovoj ekipi i kaže da imaju sjajn plan kako da pomognu Amerikancima, ali da ga još uvijek ne smije otkrivati.

-Mi smo napravili sjajan plan čija uspješnost je zagarantovana, ali još uvijek ne smijemo da o čemu je tačno riječ. Srećni smo što smo dobili prilik da Amerikancima vratimo za svu pomoć koju su oni nama pružili devedesetih godina i uradićemo ono što mislimo da je u najboljem interesu američkog naroda, baš kao što su oni nama prije više od dvije decenije.

Ne preostaje nam ništa nego da u narednih par dana vidimo kako će se stvari razvijati, ali ono što sigurno znamo jeste da je Amerika u sigurnim rukama.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar