50 Nijansi Pive

Šahovski navijači iz Banjaluke proglašeni za najopasnije huligane!

S obzirom na to da je konačno dokazano da je šah jedan od “najkrvoločnijih” sportova u kome su sukobi gotovo neizbježni, što je pokazao i nedavni incident u Banjaluci kada su se “šahisti” sukobili u strogom centru grada, donesena je odluka da će se partije šaha, od danas moći održavati samo uz jake mjere bezbjednosti.

Iz MUP-a Banjaluka rečeno nam je da su već dugo razmišljali o ovom potezu te da su im huligani koji prate šah već duže vrijeme predmet nadzora, ali da ih je posljednji u nizu incidenata naveo da onesu konačnu odluku.

-Mi već neko vrijeme patroliramo gradom nešto češće kada su u toku partije šaha u centru grada i više puta smo bili svjedoci sukoba između učesnika, ali i navijača koji su zaista nevjerovatno žustri u navijanju, a sve to diže tenziju i kod samih igrača zbog čega često dolazi do sukoba.  Mi nismo hrtjeli javnost obavještavati o ovome da ne bismo dizali paniku, alikad su nam strane službe dojavile kako su šahovski navijači iz Banjaluke targetirani kao najopasniji huligani shvatili smo da je vrijeme da reagujemo, rečeno nam je iz MUP-a.

Od danas, sve partije šaha ispred MSURS-aće biti izvpđene isključivo pod strogim nadzorom i jakim mjerama obezbjeđenja kako se nekidašnji incidenti ne bi ponovio.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar