50 Nijansi Pive

Više nije avokado i proso, sad su maske i dezinfekcija pokazatelj jeste li dobra majka

Već neko vrijeme to da li je neko dobra majka mjeri se po tome da li je svoju bebu rodila prirodnim putem ili carskim rezom, da li je bebu dojila ili nije, da li joj je davala kravlje mlijeo prije godine, kad je počela da joj daje Plazmu i Smoki i naravno da li je svoje dijete hranila avokadom, prosom, chia sjemenkama te da li je koristila svježe cijeđene sokove od organski uzgojenog voća…

Sve ovo pobrojano više nije pokazatelj da li je neko dobra majka ili nije pošto su žene na igralištima našle novi način kako se porede, a to su maske i dezinfekcija.

Sada ste dobra majka ako svoje dijete svaki puta nakon izlaska napolje kupate u alkoholu, da li maske mijenjate svake dani, da li koristite one sa filterom ili bez, jeste li ih sašili ili ste ih sami kupili.  Isto tako da li koristite gotova sredstva za dezinfekciju ili ih pravite sami.

Nedavno smo dobili saopštenje iz Udruženja banjalučkih majki u kojima se navodi kako ishrana, dojenje, način poroda više nisu pokazatelji da li je neko dobra majka ili ne. A to nam je potvrdila i Mirjana Glupanić, zamjenica sekretara ovog udruženja.

-Mi smo sve ovo vrijeme bili u zabludi, mislile smo da su dobre majke one koje svoju djecu hrane avokadom, a sada smo zaključile da su to one koje svojoj djeci kupuju maske s filterom,hrane ih cinom i Vitaminom D i dezinfikuju sve što donoesu iz prodavnice, ovim putem se izvinjavamo svim majkama koje su svojoj djeci počele davati Smoki prije godine dana što smo ih okarakterisali kao loše.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar