50 Nijansi Pive

Slavski popusti na PCR testove!

Kad je cijela situacija sa kovidom počela da se zahuktava jedna od stvari oko koje smo se posebno zabrinuli bilo je to kako ćemo slaviti slave, jer sezona je počela. S obzirom na to da je sasvim izvjesno da naši ljudi nemaju namjeru da se odreknu slave čak ni pod cijenu zaražavanja virusom, donesena je odluka da se slave mogu održavati u najnormalnijem okruženju pod uslovom da gosti na uvid donesu negativan PCR test, ne stariji od 48 sati.

Isto tako, znajući da naš narod nema toliko novca, sve klinike u državi su odlučile da za PCR test u svrhe slave obezbijede slavski popust od 50% na testove.

Iz jedne od njih rečeno nam je da na ovaj način žele podržati ideju o održavanju privida normalnog života jer je to jedino to nam je preostalo u ovom trenutku.

-Snizili smo cijenu PCR tetsova koji se rade u svrhu testiranja za slavu jer znamo da će to našim ljudima biti od velikog značaja, na sangu stupa sa današnjim danom, jer nam se vo bliži Aranđelovdan, a već imamo zaista puno upita i interesanata i srećni smo što ćemo s ovim popustom bar malo razveseliti naše građane.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar