50 Nijansi Pive

Od ponedjeljka radimo po novom radnom vremenu!

S obzirom da više ništa nije isto, ništa nije kao što je bilo nekada vrijeme je da počnemo sa prilagođavanjem neki stvari koje se decenijama unazad nikad nisu mijenjale, a to je, na prvom mjestu radno vrijeme.

Zato što više nismo u stanju da zore dočekujemo u kafanama, zbog čega smo svi na granici pucanja, Ministrastvo rada RS je donijelo odluku koja će sve obradovati.  Naime, od narednog ponedjeljka radno vrijeme u svim ustanovama, institucijama, bankama, će biti od 21:00, a trajaće do 5:00 kako bi sa prvim zracima sunca mogli da idemo u kafu i dočekujemo fajront kako smo i navikli.

Iz Ministarstva kažu da će biti neophodan period prilagođavanja, ali da ne sumnjaju da će naši ljudi veoma brzo ući u štos.

-Ovo radimo kako bismo sačuvali mentano zdravlje naših građana kojima nesumnjivo nedostaje dočekivanje fajronta u kafanama  i zato smo odlučili da rotiramo radno vrijeme kako bi im obzbijedili ono što im je u ovom trenutku najpotrebnije, a to je propisno opijanje i bančenje.  Znamo da će u početku biti teško roditeljima sa malom djecom koji su se mjesecima ako ne i godinama trudili da im djeca ne zamjene noć i dan, ali vjerujemo da će uspjeti za viši cilj, rečeno nam je iz Ministarstva.

Šta mislite o ovoj novoj odluci?

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar