50 Nijansi Pive

NEVIĐEN HAOS: Pojačane gužve na ulazu u BiH, počela seoba iz Njemačke!

U toku noći primjećen su neviđene gužve, kolone automobila koje se kreću prema graničnim prelazima u Bosni i Hercegovini, a kako kažu u narednih nekoliko dana biće ih još više.  Njemački mediji takođe javljaju kako je prema prvim informacijama sa terena, uprkos lockdownu počela prava seoba ljudi iz bosne i hercegovine koji žele da se vrate svojim kućama.

Pokušali smo da istražimo šta se to tačno preko noći desilo da svi pohrle put Banjaluke i drugih gradova u BiH, ali nam nije pošlo za rukom.

Prvo smo pomislili da j to zbog praznika, a zatim nam je palo na pamet da je to zbog jeftinijeg piva i cigareta, ali to je i ranije bio slučaj. Onda smo pomsilili da je zbog kvalitetnijeg zdravstva, školstva, socijalne politike i lakšeg zapošljavanja, ali onda smo se sami sebi nasmijali zbog maštovitosti i zaključili da je vjerovatno riječ o nekom trendu koji će brzo proći kao što je i dosad.

Ako ništa pokušaćemo da napravimo intervju sa nekim od onih koji su se vratili pa da nam oni objasne u čemu je fora.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar