50 Nijansi Pive

Koji su idealni uslovi za gledanje utakmice reprezentacije?

Iako nam je korona uskratila mnogo toga, postoji jedna stvar koju nam niko i ništa ne može uskratiti, a to je uživanje u fudbalu i to REPREZENTATIVNOJ UTAKMICI.  Danas je taj dan kad igra reprezentacija, a pripreme za savršen ugođaj treba da krenu od jutra.

Protiv “orlova” na stadionu “Rajko Mitić” igraće reprezentacija Škotske u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo na kojem Srbi nisu učestvovali 20 godina.

Motiva neće nedostajati izabranicima Ljubiše Tumbakovića, ali ni Škotima, koji su posljednji put igrali na EURO prije 22 godine.

Na žalost zbog pandemije korona virusa, navijači neće moći uživo da gledaju meč, pa smo vam spremili prijedloge idealnih uslova za gledanje utakmice.

  1. Prva i osnovna stvar je pivo JELEN, jer reprezentacija bez JELENA i JELEN bez reprezentacije jednostavno ne ide. I to najmanje karton, pod uslovom da meč gledate sami. Ako budete u društvu kumova ili prijatelja, onda po osobi.
  2. Najpametnije je da budete sami jer vas u tim trenucima ne zanimaju ničija mišljenja o taktici ili bilo čemu drugom, a posebno ono što vaša ljepša polovina ima da kaže.
  3. Prije nego gospođu pošaljete kod gospođe majke, neka bude spreman astal pun raznih đakonija jer uz dobru klopu se bolje slavi ili tuguje.
  4. Ugasite telefon da tašti ne padne na pamet da vas obavještava o novom broju inficiranih kovidom-19, brizi za buduće generacije koji jadni moraju da nose maske na časovima, ne mogu se ni družiti kao normalni ljudi. “A znaš zete, kako smo bili veseli dok smo gradili prugu Brčko-Banovići…”
  5. Dosadnom komšiji sa trećeg sprata ste odavno rekli da u četvrtak putujete u Švedsku avionom iz Mahovljana i da nećete biti dostupni za sjednicu Skupštine ZEV-a, niti za dogovor oko izbora, agitovanja za komšu sa prvog jer je obećao da će ako postane odbornik osloboditi naš ulaz od plaćanja dadžbina i da će progurati komšinicu sa bujnim poprsjem da postane predsjednica ZEV-a umjesto penzionisanog pukovnika JNA.
  6. Narediti djeci da prije odlaska kod bake i djeda, obiđu sve crkve do podneva i svugdje zapale po jednu svijeću za sreću “orlova”. Ako ima neki ateista ili agnostik, neka se i on pomoli i čemu god da se moli i zapali ako treba i onu cigaretu što čudno miriše, samo da pobijedimo. Amin.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Vladimir Loptašenko

Dodaj svoj komentar