50 Nijansi Pive

Na UKC se uvodi LOTO izvlačenje za testove na koronu!

S obzirom na to da je UKC prije nekog vremena organizovao lutrijsko izvlačenje za parking, tradicju su odlučili nastaviti sa LOTO izvlačenjem za testove na koronu, jer kako tvrde, to je jedini pošten način da odluče koga će testirati, a koga neće.

Oni su u svom saopštenju koje su poslali svim medijima napisali kako će se listići moći uplaćivati na trafici koja se nalazi kod bolnice, a da će izvlačenje biti svakog petka u 18 časova.

-Mi ovo ne radimo zato što nemamo dovoljno testova već zato da nam neko ne bi prigovorio kako ima privilegovanih kad je u pitanju testiranje, a s druge strane da unesemo malo razonode u živote naših pacijenata koji čekaju testiranje.  Svjesni smo da su vremena teška i uvjereni smo da će ova lutrija biti sjajan način da se svi malo zabavimo, rečeno nam je iz izvora bliskih UKC-u.

Kao što smo već spomenuli na početku teksta, svoje listiće možete uplatiti na trafici kod UKC-a, a jedna osoba može uplatiti najviše dva listića.

Srećno!

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar