50 Nijansi Pive

EKSKLUZIVNO: Melanija presrećna zbog poraza, seli se u Banjaluku!

Kako saznajemo iz bliskih izbora sad već bivše prve dame SAD-a, Melanija Tramp je presrećna zbog poraza svog supruga na predsjedničkih izbora jer sad konačno može da spakuje kofere i preseli se u Banjaluku kod svoje dugogoišnje ljubavi za kim pati već godinama.

Iz istih tih izvora saznajemo da tajanstvena Melanijina ljubav živi u našem gradu, da se bavi modom i da ju je oduševio istančanim ukusom za cipele koje joj je povremeno slao na adresu bijele kuće u Vašingtonu. Melanije je vać nakon prvog para bila zaljubljena, a mnogi tvrde da je upravo to razlog njenog “neobičnog” ponašanja prema Trampu sve ove godine.

-Ona jednostavno nije mogla da sakrije svoju patnju, toliko je bila potištena, a sada je konačno slobodna i konačno može da spakuje svoje kofere i da se odseli za Banjaluku. Jedva čeka da proba ćevape, da se popne na Šehove i da prošeta Kastelom, anravno ruku pod ruku sa svojim novim izabranikom, rekao nam je ovo njen blizak saradnik.

On je zaključio da je siguran kako će Melanija biti srećna u zagrljaju misterioznog Banjalučanina koji ju je osvojio.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar