50 Nijansi Pive

Koga je najviše pogodila pandemija?

Iako je pandemija uveliko uticala na cijeli svijet, postoje neki koji njene posljedice osjećaju malo više nego ostali.  Neki kojima je ova pandemija u potpunosti promijenila način života, a to, priznaćete, nije ni malo lako. Mi smo malo istraživali i donijeli neke zaključke, koga je to, po našem mišljeju najviše pogodila pandemija.

Plastične hirurge i zubare

S obzirom da žene u posljednje vrijeme većinu vremena nose masku na licu, više ne vode toliko računa o savršenom izgledu kao što je to ranije bio slučaj, jer kome će ga pokazivati.  Upravo zato na udaru zbog korone su dobrim dijelom plastični hirurzi koji imaju manje posla nego ikad. Kažu da više niko ne stavlja filere u usne, malo se traži i botoks, a o ostalim krupnijim zatezanjima i peglanjima nema ni govora.  U istom sosou su i zubari, jer sada konačno, svi oni koji imaju problema sa zubima mogu nesmetano da se smiju do mil volje, bez neugodnih odlazaka zubaru.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar