50 Nijansi Pive

Građevnski investitori osnovali sindikat: Tražimo povećanje cijene kvadrata u Banjaluci!

Prije nekoliko dana, u Banjaluci je osnovan prvi Sindikat građevinskih investitora koji ovim putem planiraju da se izbore za svoja prava.  Prvi i u stvari jedini zahtjev koji imaju jeste da se oformi jedinstvena cijena kvadrata u Banjaluci i to da bude viša od trenutno najviše.

Ovim povodom, za naš portal je dao izjavu Danijel Tajkunović koji nam je objasnio zašto je došlo do osnivanja sindikata i zašto je baš ovo njihov zahtjev.

-Svi mi znamo da je u današnje vrijeme najlakše prodati stan u Banjaluci i zato imamo sve više građevinskih investitora koji žele da se bave ovim poslom. Najveći problem je što ne možemo baš svi da gradimo na ekskluzivnim lokacijama  grada kao što je u Ulici Stepe Stepanovića, Gavre Vučkovića ili u centru grada pa je zato cijena kvadrata naših stanova znatno niža. Upravo iz tog razloga želimo da se oformi jedinstvena cijena kvadrata od 3800KM kako bi i mi manji investitori mogli da zaradimo neki dinar.

Tajkunović smatra da je ovo realna cijena kvadrata u Banjaluci i da sa prodajom ne bi trebalo da bude problema.

-Smatram da je ovo sasvim u redu cijena koja je prihvatljiva mnogima, pa kad vidite kako se prodaju stanovi po toj cijeni možet zaključiti da ljudi nemaju problem da plate, a na taj način i mi koji gradimo na Adi ili u Novom Boriku bi mogli zaraditi da kupimo djeci malo kvalitetnije pelene, zaključio je Tajkunović.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar