50 Nijansi Pive

Pronađen čovjek koji je odlučio za koga će glasati na osnovu bilborda!

Miodrag Petrović iz Mišinog Hana, nedavno je sa svojim prijateljima u kafani podijelio istinu koja ga je danima tištila i jednostavno je morao nekome da je saopšti. Naime on je rekao kako je odlučio za koga će glasati i to na osnovu toga što danima obilazi bilborde i plakate pa je odabrao one čija mu je kampanja najljepša. Njegovi prijatelji su bili u šoku, a jedan od njih je odlučio da sve to podijeli sa medijima, jer je znao kako je takav slučaj zaista izolovan.

Kao svoje objašnjenje Miodrag je objasnio kako ni od jedne stranke nije imao direktne koristi, nije nikad dobio čak ni besplatan reklamni materijal u vidu upaljača, privjesaka ili majica tako da je sam morao donijeti na osnovu bilborda. S druge strane Miodrag smatra da kampanje i postoje zato da bi ljudi lakše odabrali.

-Ja sam vizuelan tip, meni obećanja i pusta priča ništa ne znače, ja treba da vidim nešto lijepo da bi odabrao. Tako je i sa glasanjem, Glasaću za onoga ko ima najljepši bilbord i čije su glumice u spotu najljepše i to je to, zaključio je Petrović .

Većina političara kad je čula za ovaj slučaj izrazila je svoju zabrinutost gdje će to odvesti Republiku Srpsku bude li većina birala po tom principu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar