50 Nijansi Pive

NAJNOVIJI TREND U BANJALUCI: Akcije za bogate!

Ove godine prvi put u Banjaluci održaće se nešto za što mnogi priželjkuju da postane tradicija, a to su AKCIJE ZA BOGATE u prodavnicama koje će nastupiti 5-10 dana prije senzonskih sniženja.  Kažu da je vrlo vjerovatno da će se ovaj trend proširiti kako na region, tako i na svijet.

Riječ je o korigovanju cijena u svim viđenijim buticima, prije tradicionalnih sezonskih sniženja. U sklopu AKCIJA ZA BOGATE, cijena artikala bi trebalo da se diže do 50% posto kako bi oni dobrostojeći mogli da pokažu koliko su dobrostojeći, ali i da kupuju na miru, bez da se guraju sa onima koji jure sniženja.  Ljiljana Skorojević je jedna od inicijatorki ove posebne akcije za naš portal je objasnila koji su bili njeni motivi za to.

-Pa s obzirom da u našem gradu još uvijek nemamo butike u koji možete ući samo po preporuci, ili ako zakažete termin mi smo prinuđeni da se po buticima guramo sa “običnim svijetom” koji čeka sniženja. Zato smo apelovali na trgovce da samo za nas naprave posebne akcije tokom kojih će cijene biti više od reddovnih kako bi mi koji imamo novca mogli na miru da kupujemo, bez gužve.  Svjesni smo da će se tu opet pojavljivati razni koji nemaju novca samo da budu viđeni, ali u puno manjoj mjeri. Ovo nam je posebno bitno sada kada nismo u stanju da putujemo u Beč, Grac ili Trst u kupovinu.

Šta mislite o ovome?

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar