50 Nijansi Pive

Nesvakidašnji događaj na svadbi mladog bračnog para iz Banjaluke!

Prije nekoliko dana, u krugu najužih članova porodice i kumova, kako i dolikuje mjerama koje su na snazi, mladi par iz Banjaluke je svoju vezu okrunisao brakom. I tu ne bi bilo apsolutno ništa čudno da vjenčanje nije obilježio jedan poptpuno nesvakidašnji događaj o kome će se u gradu na Vrbasu pričati još dugo vremena.

Naime tokom samog vjenčanja koje je održano u petak u poslijepodnevnim časovima, majci mladoženje je zazvonio telefon, a s obzirom na to da je u pitanju bio fiksni broj svi su se složili da treba da se javi, jer ko još zove sa fiksnog ako nije neki belaj.

Majka mladoženje se javila, a žena sa druge strane žice se ljubazno predstavila i čestitala majci te joj saopštila da je “njen sin” dobio mjesto u vrtiću Neven na Mejdanu.  Majka ovog mladića je u početku bila zbunjena te je pomislila da je u pitanju neka greška, ali nakon što su usporedile sve informacije, potvrđeno je da je u pitanju mladoženja.

Majka je objasnila služebnici da se njen sin upravo vjenčava i da su “malo zakasnili”, a službenica je drsko zaključila: “Znači ne treba vam mjesto?”.

nakon što su se svi siti ismijali pitali su službenicu mogu li to mjesto rezervisati za buduću djecu mladenaca, ali ona je tekođe drsko zaključila da to nije po protokolu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar