50 Nijansi Pive

Otkrivamo zašto su postavljene nove kamere u Banjaluci!

Kao što većina ljudi već zna, na banjalučkim cestama postavljene su brojne, nove kamere koje polako, ali sigurno postaju strah i trepet u našem gradu.  Naša ekipa se raspitala koji je pravi razlog postavljanja kamera i koja je njihova glavna funkcija.

Iz izvora bliskih Ministarstvu unutrašnjih poslova rečeno nam je da kamere nisu postavljene da bi bilježile saobraćajne prekršaje već da bi snimali one koji ne nose maske na otvorenom.

-Kamere su postavljene prije zvaničnog donošenja ove odluke jer se o tome već uveliko priča, a sada se konačno može objaviti i pravi razlog njihovog postavljanja.  Kamere će snimati sve one koji ne nose maske na otvorenom i na kućnu adresu slati kaznene prijave. Za djecu stariju od 7 godina, odgovaraće njihovi roditelji. Ovo je jedini način da se ljudima konačno stavi do znanja kako su maske obavezne i da s tim nema zezanja.

Eto, bez maske ne izlazite.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar