50 Nijansi Pive

Oduzli mu novog Mercedesa jer je platio parking!

prije nekoliko dana Dragan K. je doživio neugodnost kada mu je oduzet novi Mercedes AMG klase od strane udruženja “Pravih obožavalaca Mercedesa” i to zato to je umjesto da svog ljubimca parkira negdje na travnatoj površini ili na trotorao, on parkirao na gradskom parkingu i još PLATIO 1KM.

Iz ovog udruženja kažu da je to apsolutno nedopustivo za jednog pravog vozača Mercedesa i da su zato su donijei odluku da mu privremeno oduzmu vozilo bar dok se ne nauči pameti.

Dragan K. je za naš portal izjavio kako je znao da posjedovanje Mercedesa nosi određene odgovornosti, te da mu se čini da on za ovu ulogu nije bio spreman kao i da podržava odluku Udruženja.

-Ja sam znao da kad imate Mercedes morate poštovati neka pravila ponašanja i trudio sam se da sve ispoštujem, nisam stajao ljudima na pješačkom, uvijek sem oduzimao prednost jeftinijim automobilima u kružnom toku, ali sam tog nesretnog dana žurio i nisam imao vremena da tražim travnatu površinu za parking, a i trotoari su bili popunjeni pa sam parkirao na parkingu i platio sam jednu marku samo da obavim nešto.  Znam da sam riskirao i sada ću da snosim posljedice voje loše procjene.

Dragan je svjestan da je na ovaj način ugrozio svoj kao i  ugled svih vozača Mercedesa, ali je će uraditi sve da se iskupi.

-Ja sam novi vlasnik Mercedesa i zanm da treba proći dosta vremena da kod sebe razvijem tu bahatost i zaista ću se truditi da se iskupim.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar