50 Nijansi Pive

Zbog banjalučke EKO toplane od ove godine se dodjeljuje Nobelova nagrada za humanost!

To da naše institucije pomjeraju granice u cijelom svijetu je odavno već poznato, ali je ovoga puta i potvrđeno.  Naime u Štokholmu je donesena odluka da će se od ove godine dodjeljivati i Nobelova nagrada za humanost, a prva će pripasti onima zbog kojih je sve i počelo, banjalučkoj EKO toplani!

Naime, čak do Štokholma je dospio glas kako je u Banjaluci ove godine grijna sezona počela čak TRI dana prije od 15. 10. kada bi po protokolu trebalo da počne i zato je odlučeno da prvu Nobelovu nagradu za humanost dobije upravo EKO toplana Banja Luka.

Portparol komisije za Nobelovu nagradu rekao nam je da je ovo bila zaista vanredna odluka, ali jednostavno nismo moglali ostati imuni jer ovakva humanost se zaista rijetko viđa.

-Mi smo zaista ostali iznenađeni takvom humanošću jedne institucije kao što je toplana u Banjaluci, oni su čak TRI dana ranije pustili grijanje kako bi njihovim građanima bilo ugodno i toplo i kako se ne bi prehladili i zato smo odlučili da mimo svih protokola prvi put u istoriji dodijelimo Nobelov nagradu za humanost upravo njima, jer u ovom trenutku nismo sigurni da postoji neko ko je više zaslužio.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar