50 Nijansi Pive

Tužila rođeno dijete jer ne zna fotografisati

Mlada banjalučka majka, čiji su inicijali M. G. prije nekoliko dana je odluči da tuži sopstveno dijete koje je nedavno napunilo osam godina i to zato što uopšte nije talentovano za fotografisanje.  Ova maja kaže da je duboko razočarana u svoje dijete i da se nada kako će pravne službe pravedno raditi svoj posao i da će njen sin biti propisno kaažnjen.

Ova očajna majka je dala izjavu za naš portal.

-Znate kako, ja već godinama pokušavam da postanem ta influenserka na Instagramu. Već osam godina fotografišem sebe i svoje dijete (sladak je i uklapa mi se u feed) kombinujem nam odjevne kombinacije, pokazujem šta jedemo, gdje kupujemo, čime peremo zube.  S obzirom na to da me suprug ne podržava u mojoj namjeri i da nikad nisam imala nekog da me fotografiše, iskreno sam se nadala da će moj sin kad malo poraste moći da preuzme ulogu mog ličnog fotografa, ali to se nije desilo.

M. G. kaže da je dala svoj maksimum ne bi li sinu poazala na šta treba da obrati pažnju kad fotografiše, kako da naštima svjetlo i ilter, ali njega to jednostavno ne zanima.

-Prije par dana, išla sam po njega u školu, svjetlo je bilo dobro, a ja sam imala novu haljinu i htjela sam da me uslika da se u pozadini vidi ugođaj jeseni. On je “okinuo” jednom, pružio mi telefon i otrčao sa drugarima. Ja mislim da je to zastrašujuće i zato sam odlučila da ga tužim. Nemam drugi način. Nadam se da će mu institucije objasniti kako mora da poradi na svojim vještinama, kad ja već ne mogu.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar