50 Nijansi Pive

Nije se pronašao na spiskovima za glasanje iz inostranstva pa tužio državu!

Trebinjac Marko Pijanić je prije par dana predao tužbu Javnom tužilaštvu BiH i to zato što nije pronašao svoje ime na spiskovima onih koji na izborima glasaju iz inostranstva. Pijanić kaže da ga je cijela situacija duboko potresla i da jednostavno nije našao bolji način da iskaže svoje nezadovoljstvo nego da, popularno rečeno, presavije tabak i tuži državu.

Pijanić je za naš portal dao izjavu u kojoj je objasnio koji su bili njegovi motivi za ovu tužbu.

-Znate kako, ja sam jedan prije svega, veoma druželjubiv čovjek, volim biti uključen u sve. Moji pprijatelji već danima putem društvenih mreža i vajbera već danima razmjenjuju spiskove za glasanje iz inostranstva na kojima se nalaze njihove imena, a jedino mene nema.  Onaj jedan se našao na spisku u Velikoj Plani, jedan u Švajcarskoj, jedan je našao ime babe koja je umrla prije rata, a moje ime nigdje da iskoči. Ja mislim da to nije u redu, osjećam se izostavljeno, osjećam se kao da ne pripadam ovdje i zato sam odlučio da tužim.

Marko kaže kako smatra da jednostavno nije u redu na taj način diskriminisati svoje građane i da ako jedan glasa dva ili više puta, svi treba da glasaju dva ili više puta.

-Ja se nadam da će moja tužba biti uvažena i da će se scijela situacija riješiti u moju korist.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar