50 Nijansi Pive

NEVJEROVATNO: Banjalučanka otišla u Beograd, vratila se pričajući ijekavicu

Mlada Banjalučanka čiji su inicijali I. M. ovih dana vrijeme krati tako što svoju porodicu i prijatelje uvjerava kako je bila u Beogradu jer oni nikako da joj povjeruju, a za to imaju i neoborive dokaze. Naime, nakon puna dva dana provedena u srpskoj prestonici ova Banjalučanka nije progovorila ekavicu što baca sumnju na vjerodostojnost njene priče.

I.M. se nedavno zaposlila u banci, a firma je poslala na dvodnevni seminar iz bankarskog poslovanja u Beograd nakon čega se vratila svojim svakodnevnim obavezama, ali su njena porodica i prijatelji spazili njeno neobično ponašanje za nekoga ko se tek vratio iz Srbije pa su je optužili da ih je bezočno lagala.

Mlada Banjalučanka već danima ne može da se opravda, u svađi je kako sa roditeljima tako i sa momkom koji prijeti da će je ostaviti ako mu ne prizna gdje je i s kim bila. Sa novinarkom našeg portala podijelila je svoju zabrinutost da sa njom ne što nije u redu jer nije propričala ekavicu i da ne zna kako da popravi situaciju.

-Ta dva dana seminara su bila veoma pretrpana, po cijeli dan smo imali predavanja, a u hotelu internet nije bio najbolji tako da nisam uspjela da se fotografišem i kačim slike po društvenim mrežama. U Srbiji sam posljednji put bila kad sam bila jako mala, očekivala sam da ću početi govoriti ekavicu kad dođem kući, ali to se iz nekog razloga nije desilo, rekla je uznemirno ova mlada žena.

Rekla nam je kako su njeni kolege koji su bili s njom svi propričali ekavicu i još uvijek ih drži iako je od povratka prošlo više od pet dana.

Ona planira da posjeti ljekara, koji će joj objasniti u čemu je njen problem, a do tada će zamoliti koleginice koje su bile s njom na seminaru da potvrde njenu priču njenoj porodici i prijateljima.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar