50 Nijansi Pive

Umjesto predizbornih skupova pod šatorom, isporuka svinjskog i jagnjećeg pečenja na kućnu adresu!

S obzirom na to da ove godine političke stranke zbog korona virusa nisu u mogućnosti da organizuju tradicionalne predizborne skupove pod šatorima, došli su na sjajnu ideju – svojim biračima će na kućnu adresu slati porcije jagnjetine i prasetine, kačkete, upaljače, majice i plastične čaše da kod kuće popiju čašu soka, piva ili kuvanog vina.

Za naš portal ovo je potvrdio Marinko Lupetalo, jedan od marketinških stručnjaka koji je došao na ovu ideju, a koji radi predizbornu kampanju za jednu od političkih stranaka.

-Mi smo svjesni da bez pečenja nema predizborne kampanje jer birači upravo to očekuju i zato smo danima pokušavali naći način kako da dostavimo meso, a da ne kršimo mjere vezane za korona virus.  I tako smo došli na ideju. Naši aktivisti već su počeli da rade spiskove ljudi koji se upisuju za pečenje, ali i za druge propratne rekvizite koji se obično dijele na skupovima.

Lupetalo je siguran da je ovo jedan od načina na koje se dobijaju glasovi i siguran je da će ovaj potez ići u korist njegovim klijentima.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar