50 Nijansi Pive

MISTERIJA: Pojavila se neobična obilježja na stanovima u Boriku i na Starčevici

U našu redakciju nedavno je stiglo pismo u kome se navodi kako u Banjaluci rastu nacionalne tenzije i da je sve više nacionalnih obilježja po zgradama u našem gradu.

Tragom ovih navoda krenuli smo u obilazak grada i stvarno smo primjetili da na gotovo svim zgradama kako u Boriku, tako i na Starčevici postoje oznake. Naime, na svakom spratu bar na jednim vratima stajalo je nacrtano bar jedan krst i četiri S. Na kraju smo ušli i u zgradu u Pentagonu kad i tamo, isto stanje. Međutim, posebno nam je privukao pažnju jedan stan. Pisalo je Mujo Mujagić i krst i četiri S. Morali smo da pokucamo. Otvorila nam je prelijepa gospođa i odmah ponudila da uđe samo reporter. Odbili smo da uđemo rekavši da imamo mnogo posla i zamolili smo je da nam kaže kako se zove i otkud na njenom stanu ovo obilježje. Kratko i jasno nam je odgovorila, ja sam Fata, a Mujo je u Njemačkoj, kontaš? Zatvorila je vrata, ali nama ipak ništa nije bilo jasno.

Na izlasku iz zgrade sreli smo Predsjednika zajednice etažnih vlasnika, pretpostavljamo neko penzionisano vojno lice.

Pogledao nas je i napokon objasnio da je mnogo muževa otišlo u inostranstvo i da žene stavljaju na vrata krst i četiri S što znači

Samo Svrati Spavam Sama.

Eto, riješili smo i ovo, hvala pukovniku.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Vozač avtobusa za Šipovo

Dodaj svoj komentar