50 Nijansi Pive

RACIJA U BANJALUCI: Poznati lokal zatvoren zbog nedostatka sapuna

Prošli vikend u Banjaluci je sprovedena velika racija kojom je obuhvaćena većina banjalučkih klubova, a kako saznajemo, pripadnici MUP-a su na licu mjesta zatvorili neke od njih i to zbog nedostatka sapuna.

Vođa ove akcije nam je objasnio kako se racije u posljednje vrijeme malo razlikuju od onih standardnih jer se traže neke druge stvari, ne narkotici.

-Mi smo sproveli veliku akciju u većini banjalučkih lokala u kojima smo imali samo jedan cilj – da provjermo količine sapuna za pranje ruku i sredstava za dezinfekciju.  Kada smo upali u klubove, ljudi su po starom običaju vadili sve iz džepova, a dame su istresale torbice, ali smo im brzo naredili da sve vrate nazad i zaputili se do toaleta zbog čega su svi bili u čudu.

Ova akcija rezultirala je zatvaranjem jednog poznatog banjalučkog lokala u kome nisu pronađene zadovoljavajuće količine tečnog sapuna, a lokal je evakuisan po hitnom postupku.

-Cijeli lokal smo odmah evakuisali da ne bi došlo do toga da neko ne može oprati ruke, svjesni kolika bi to opasnost mogla biti.

Iz MUP-a nam je rečeno i da će se ovakve kcije sprovoditi najmanje jednom mjesečno.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar