50 Nijansi Pive

Kupila stan preko OLX-a samo da bi ga pospremila!

Gospođa Mirjana V. Iz Banjaluke prije par dana potpuno neplanski je postala vlasnica nekretine na Mejdanu koju je pazarila preko najpoznatijeg sajta za prodaju OLX. Ona kaže da nij baš sad planirala da kupi stan, ali je jednostavno morala jer je imala potrebu da ga počisti.

Za naš portal je objasnila ovu neobičnu situaciju.

-Već neko vrijeme gledam nekretnine na OLX-u u želji da svoj postojeći stan zamijenim većim. Nije to nikakva hitna situacija, to je bio neki dugoročni plan u fazonu ako iskrne nešto super, ako ne, opet dobro. Jedna od stvari koje sam primjetila danima gledajući ponudu stanova jeste kako ljudi prije nego što postave fotografije na OLX uopšte se ne potrude da taj stan malo srede, vidjela sam fotografije na kojima je veš za peglanje na stolu, prljavo suđe od ručka i razne druge gadosti, a onda sam naišla na njega… U tom stanu na Mejdanu je bio toliki haos da ja jednostavno nisam mogla da izdržim i morala sam da ga kupim ne bi li ga posremila. Isto veče sam nazvala vlasnicu i prvo je pitala mogu li joj platititi samo da počistim stan na šta je ona drsko odgovorila „Kupi pa čisti“ i ja šta ću – kupila. Na svu sreću odgovarao nam je i lokacijom i kvadraturom.

Mirjana kaže da su joj impulsivne kupovine inače strane, ali da na ovo jednostavno nije mogla ostati imuna.

-Ko zna, možda joj je to bila taktika?, zaključila je na kraju našeg razgovora Mirjana.

Šta vi mislite?

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar