50 Nijansi Pive

Promaja apeluje na Balkance da je vrate na vrh liste najvećih strahova!

Prije nekoliko dana na adresu svih medija, na cijelom Balkanu stiglo je saopštenje u kome se apeluje na sve narode Balkana da vrate promaju na vrh liste najvećih strahova gdje već mjesecima vlada korona zbog čega se stara dobra promaja osjeća odbačeno i zapostavljeno.

U saopštenju se navodi kako je promaja u samom početku pandemije imala razumijevanja jer se nadala da će cijela euforija trajati kratko, ni jedne sekunde ne misleći da bi je na ovako dugo mogla zbaciti sa trona najvećih balkanskih strahova.

-Nakon što sam vjekovima bila jedan od najvećih strahova balkanaca, bila sredstvo kojim su se plašila djeca, izgovor za sve moguće bolesti, zaista nisam očekivala da ću nakon svega par mjeseci pandemije u potpunosti pasti u drugi plan.  Ovim putem želim da ukažem da bez obzira na novonastale viruse još uvijek postojim i još uvijek napadam u najgorem mogućem obliku i zato apelujem na sve balkanske narode da ponovo počnu da se plaše, napisano je u saopštenju.

Ono što je istaknuto debelim slovima kao najveći poraz jest činjenica da su Balkanci počeli namjerno da rade promaju kako bi prozračili prostorije ne bi li se sačuvali od virusa.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar