50 Nijansi Pive

Otvoren humanitarni broj za troškove estradnih ličnosti!

Nakon što se jedna od najvećih balkanskih zvijezda prije par dana požalila javnosti kako su troškovi esradnih ličnosti ogromni, a kako nemaju tezge i svadbe pomoću kojih bi ih namirli, otvoren je humanitarni broj putem koga svi oni koji žele mogu donirati određenu svotu novca od koga će se plaćati troškovi estradnih ličnosti kako bi i dalje mogli živjeti na visokoj nozi.

Jedan od inicijatora ove humanitarne akcije koji je poželio da ostane anoniman, za naš portal objasnio je kako ga je duboko potresla priča u vezi estradnih ličnosti i kako je jednostavno morao nešto da uradi.

-Ja sam jako osjetljiv na tužne ljudske priče tako da ni na ovu jednostavno nisam ostao imun te sam odlučio da pokrenem humanitarni pomoću koga ćemo skupljati sredstva za plaćanje troškova našim estradnim ličnostima kako bi mogli da nastave živjeti u luksuzu, a kako bi mi nastavili da im se divimo i budemo ljubomorni na njihove živote, jer nama je to jednostavno neophodno.

On je istakao kako vjeruje da će se ljudi u velikom broju odazvati ovoj humanitarnoj akciji te da će biti prikupljena sredstva koja će pomoći našim estradnim ličnostima kojima je u ovom trenutku najteže.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar