50 Nijansi Pive

Izbačen iz kafane na Mejdanu jer je unio knjigu u lokal!

Nakon one vijesti o djevojci koja je iz jedne banjalučke kafeterije izbačena zato što je došla na kafu u trenerci, dobijamo sve više informacija da su se iste ili slične stvari desile i nekim drugim lokalima našeg grada. Tako smo nedavno dobili dojavu da je jedan mladić izbačen iz kafane na Mejdanu jer se usudio da uradi nešto što se tamo ne prašta skoro kao ni trenerka po kafaterijama – UNIO JE KNJIGU!

Očevici kažu da su bili u blagom šoku, jer je on ušetao u jednu od lokalnih mejdanskih kafana sa nonšalantnošću koja se viđa samo kod ljudi sa nekim teškim psihičkim poremećajima.

-On je došao, sjeo za sto i spustio knjigu, svi smo netremce gledali misleći da je to to, ali kad je otvorio i počeo da čita, zaključili smo da se mora intervenisati, rekao je jedan od gostiju.

Na kraju, konobar je mladića zamolio da napusti kafanu jer se takvo ponašanje kod njih ne toleriše i ne može dozvoliti takav negativan uticaj na stalne goste.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar