50 Nijansi Pive

Pronađen roditelj koji je naučio školski raspored djece!

Iako smo zaista vjerovali da se ovo nikad neće desiti, desilo! Pronašli smo oca koji tačno zna koje mu je dijete smjena, grupa i u koliko tačno sati ide u školu i kad se vraća SVAKE SEDMICE.

Riječ je o Milenku Š. iz Nove Varoši koji kaže da mu je bilo potrebno neko vrijeme da uđe u štos, ali da je uspio da savlada raspored. Sve ovo ne bi bilo toliko čudno da Milenko nema troje djece školskog uzrasta.

-Ma nije strašno, evo dana, ova mlađa je parna grupa, poslijepodne, druga grupa, a starija je isto parna grupa, jutarnja, prva grupa. Bilo mi je potrebno jedno desetak dana da sve savladam, ali mislim da am uspio i jako sam ponosan na sebe. Razmišljam o tome da pokrenem biznis i da dajem instrukcije iz rasporeda i drugim roditeljima.

Milenko kaže da ga svakodnevno zovu roditelji drugara njegove djece koji nikako ne mogu da uhvate korak i ne znaju kad djec kreću ni idu u školu pa smatramo da ta njegova poslovna ideja i nije tako loša.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar