50 Nijansi Pive

Policajac skinuo stomak, EKSPRESNO izbačen iz službe!

Policajac, čiji su inicijali B. P. Prije par dana je dobio hitan otkaz bez mogućnosti žalbe i to zato što je prekršio jedno od pravila na koje su nadležni u policiji posebno osjetljivi i što ne praštaju. Ne nije primio mito, nije se bavio kriminalnim radnjama, nije prekršio svoja ovlaštenje, već je SKINUO STOMAK.

Njegovi nadležni kažu da je to jedan od glavnih uslova koj treba da ispunjava svaki pripadnik MUP-a RS i da to svi znaju te da im nije jasno šta se tačno desilo njihovom kolegi kad je odlučio da krene na dijetu, da počne redovno da vježba i da skine stomak.

-Mi veće mjesecima unazad primjećujemo nobične stvari u njegovom ponašanju, ali smo se trudili da imamo razumijevanja i da mu pružimo šansu da se vrati na stare navike.  Odjednom je počeo da odbija da ide s nama u May Way ili Orhideju, odbijao je pivo čak i u noćnoj smjeni, a u patrolama je sve manje sjedio u automobilu, a sve više šetao. Prije mejsec dana je uzeo godišnji i vratio se neprepoznatljiv, mršaviji, bez stomaka, a neki su nam javili da mu se čak i naziru pločice na stomaku. E, tu smo presjekli jer mi ne smijemo dozvoliti da nam ljudi poput njega kvare imidž i ugled koji smo dugo godina gradili i na koji smo izuzetno ponosni. Ekspresno smo mu uručili otkaz.

Sad već bivši policajac samo je kratko rekao da se nije puno potresao te da će pokušati izgraditi novukarijeru kao fitness trener.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar