50 Nijansi Pive

Člana stranke ispalili za državni posao pa se iz revolta zaposlio kod privatnika

Tomo Torbica, član Stranke lijenih uhljeba iz revolta se zaposlio kod privatnika jer su ga u njegovoj partiji ispalili za državni posao!

„Ja sam bio idealni kandidat. Čekajući obećano radno mjesto pogledao sam svih 1200 epizoda serijala Državni posao. Već sam kupio i popeglao pet košulja u stilu mog prezimenjaka Dragana Jove Torbice. Čak sam i pregledao detaljno kalendar za ovu godinu kako bih spojio praznike i dogovorio sa doktorom lažno bolovanje“, rekao nam je on.

Dodaje da su mu u stranci rekli da je sve 99,99 % završena stvar i da se samo čeka preraspodjela plijena državnih firmi nakon izbora. Kako je od tog obećanja prošlo godinu dana, kaže da nije imao izbora već da posao potraži kod privatnika.

„Samo su me zavlačili, a pred izbore sam zalijepio najmanje 1000 plakata i išao na sve stranačke skupove. Svjestan sam da me stigla ona najgora kletva koja kaže „dabogda radio kod privatnika“. Iskreno, ja sam se iz revolta zaposlio u tu privatnu firmu dok ne vidim šta i kako dalje. Pokušaću sa drugom strankom, valjda budu imali više razumijevanja za mene“, ističe on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Lelemud Palamudović

Dodaj svoj komentar