50 Nijansi Pive

Otkrivamo: Zbog čega su Banjalučanke svjetske žene?

Banjaluka je već odavno poznata kao grad u kojem žive najljepše žene na ovim prostorima. Sedam na jednog? Jedan na dvije? Dvije na jednom? Ispredane su priče i mitovi o Banjalučankama, ali prava istina o njima jeste da su one svjetske žene. Sve do jedne.

U svakoj od njih krije se djelić onog najboljeg sa svih meridijana. Tako prosječna Banjalučanka ima ono najbolje iz zemlje izlazećeg sunca – obrve iscrtane japanskom metodom i najbolje iz zemlje kafe – kosu isfeniranu na brazilski način.

Njihova ljepota posebno dolazi do izražaja pri treptanju okicama na kojima su obavezno ruske svilene trepavice. Iz zemlje poznatoj po drevnim mudrostima, Kine, usvojile su jeftine ekstenzije za kosu, UGG čizme i kopije Ajfona, a iz Turske – garderobu. Sintetička čipka i prsluci od koza.  

Vikendom se pretvaraju u prave Austrijanke u pohodu na bečke tržne centre, ili Hrvatice, Zagrepčanke u pohodu na jeftine zavjese u Ikei, a povremeno su i Beograđanke kada treba zaraditi šampanjac za separeom nekog beogradskog splava.

Želje su im skromne, da su udaju za fudbalera koji igra u Njemačkoj, kako bi se dokopale ono za čim svaka svjetska žena žudi – njemačkih papira. Ako to ne uspije, jebiga, i Krupa na Vrbasu ima prvoligaša.

Sad će i ljeto, pa će Banjalučanke sijati punim sjajem uz holivudski osmijeh (makar kečevi) uz pomoć trakica za izbjeljivanje zuba i takozvani romski ten iz nekog od hiljadu solarijuma u gradu. Usne će biti punije nego ikada, stomaci uvučeniji nego ikada, gole noge detaljno izdepilirane na egzotičnoj egipatskoj depilaciji, a što šareniji rumunski nokti će pridržavati jeftine koktele na Opium „beach barovima“, Troterasama i sličnim tragičnim imitacijama tropskih rajeva.

Kraj njih će stajati prsati muškarci, uredno počupanih obrva, jednako potamnjeni u solarijumu i jednako svjetski kao i one. Ali to je već neka druga tema.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar