50 Nijansi Pive

Državni Službenik: Na Mejdanu, u Banjaluci uspješno testirana vakcina protiv virusa korona

Ekipa iz Vilsonove okončala pandemiju

Vijest koju je cijeli svijet s nestrpljenjem čekao od početka godine konačno je juče stigla iz Banjaluke, tačnije iz naselja Mejdan. Zahvaljući ekipi iz Vilsonove ulice, koja je stvorila čudesni imunitet na virus korona, uspješno je testirana vakcina koja će okončati pandemiju koja je zaustavila svijet u 2020. godini.

Prema riječima epidemiologa iz Banjaluke, uz pomoć njihove krvne plazme uspješno su izdvojili antitijela te napravili 100% efikasnu vakcina koja će pomoći u liječenju ljudi širom svijeta.

 „Njihovi organizmi su stvorili superantitijela koja će pomoći u suzbijanju pandemije i spasiti milione zaraženih širom svijeta. Mi smo u njihovoj krvi našli, enormne količine nikotina, alkohola, lakših i težih droga, kao i gotovo sav asortiman lijekova iz obližnje apoteke. Protiv ove smrtonosne kombinacije supstanici virus korona jednostavno nije imao šanse. Ovi hrabri mladići s Mejdana su spas sa čovječanstvo, jer smo zahvaljući njihovoj krvi napravili vakcinu koja s lakoćom može eliminisati opasni virus“, rekao je direktor doktor Zavoda Željko Željković.

Društvo, koje se svako veče okuplja ispred obliženjeg dragstora-kioska i pije pivo, ispričalo nam je da pretpostavljaju da su zahvaljući svom načinu života razvili imunitet na opaki virus.

„Nas petorica smo rođeni u Vilsonovoj prije 35 godina. Zajedno smo odrastali, bježali iz osnovne škole i zapalili srednju ugostiteljsku školu na maturskoj večeri. Nema što nismo skupa prošli, zajedno smo popili prvu gajbu piva u vrtiću i ispušili prvu kutiju cigara na velikom odmoru u 1. razredu osnovne škole. Kad smo s 12 godina obili apoteku iz komšiluka, probali smo sve što smo ukrali. Već više od 20 godina koristimo razne ilegalne supstance i iskreno ni sami ne znamo kako smo ostali zivi“, objasnili su nam oni i dodali da im je ipak drago što će pomoći da se spasi čovječanstvo.

Kada su domaći stručnjaci proslijedili sastav vakcine Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji oni su s čuđenjem konstatovali da su posjedovali nepoznata antijela koja su bukvalno pojela smrtonosi virus.

„Zahvaljući ovim momcima do 1. septembra proizvesti oko 5 milijardi doza vakcina, mi smo smatrali da je fer da ih nagradimo bar sa po milion eura svakog. Ipak, na naše zaprepaštenje oni su to odbili uz obrazloženje da im je dovoljno da im posudimo 20 maraka da za vikend imaju za tiket za kladionicu, cigare i pivo ispred dragstora. Razmišljalo se i da im se bar dodijeli nobelova nagrada za medicinu i specijalna povelja UN-a, ali su oni to izričito odbili putovanje privatnim avionom i rekli da nikada u životu nisu prešli most na Mejdanu”, ističu oni.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dodaj svoj komentar