50 Nijansi Pive

Vlasnik BMW-a šokiran jer mu je osoba s invaliditetom parkirala na označeno mjesto!

Na parkingu novootvorenog tržnog centra u Banjaluci protekle subote se odigrao nemili događaj. Naime, vlasnik luksuznog BMW-a X6 ostao je šokiran kada je vidio da je vozač auta sa znakom za osobe s invaliditetom parkirao na označeno mjesto.

„Na tom mom mjestu koje je označeno žutim linijama i na koje inače svake subote parkiram ugledao sam starog Pežoa 206. Nemate pojma koliko sam bio bijesan. Zamislite da sam morao parkirati 200 metara dalje i prošetati se do ulaza u tržni centar“, rekao je Igor Kadabahija, vlasnik ovog crnog terenca.

On dodaje da je primjetio da je parkirani automobil imao nekakvu oznaku za invalidska kolica, što mu ne da je pravo da zauzme njegovo mjesto koje mu pripada jer se nalazi na samom ulazu u tržni centar.

„Ne znam samo kako sam se suzdržao da ne zovnem pauk službu, ili još gore da mu izgrebem auto. Oteti mjesto vlasniku BMW-a vrijednog 200 hiljada maraka nekom francuskom krntijom zaista nema smisla. Čak sam ispolirao auto specijalno za taj vikend ne bi li svi koji prođu pored mog auta vidjeli kako sija“, ističe on.

Ovo je još jedan u nizu sličnih incidenata koji su se u proteklom periodu desili vlasnicima skupocjenih četvorotočkaša kada su u pitanju označena parking mjesta u Banjaluci.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar