50 Nijansi Pive

TOP 10 iz 90-tih koje nam najviše nedostaju!

Devedsete godine su, bez obzira na sve, bile neuporedivo zanimljivije i generalno zabavnije za odrastanje. Među onima koji su odrastali to doba postoji ogroman žal za ovim sretnijim vremenima pa samo za njih danas donosimo TOP 10 stvari koje nam najviše nedostaju. Ali, za razliku od ostalih nostalgičnih tekstova, koji najčešće spominju Tetris, Komodor 64 i španske sapunice mi vam donosimo prave stvari koje su posljednju deceniju prošlog vijeka na ovim prostorima učinile zaista posebnom.

LAKO NAORUŽANJE

Danas vam za oružje treba brdo papira, dozvola za držanje, dozvola za nošenje i još pritom masno plaćate porez državi. U to slobodno vrijme 90-ih je pištolj bio obavezan modni detalj za pojasom i podrazumijevalo se nošenje pištolja prilikom izlaska van. Mnogi tinejdžeri su nosili bombe u školu koje bi kupovali od vojnika u kafani i bacali ih na velikom odmoru umjesto petardi.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar