50 Nijansi Pive

RJEŠENJE ZA VJENČANJA U DOBA KORONE: Svadbe od 14 dana!

S obzirom na to da je naučno dokazano kako je najteža posljedica korone, naBalkanu, pored nemogućnosti odlaska na more, nemogućnost održavanja velikih svadbi, krizni štab Balkana je na posljednjoj sjednici došao do genijalnog rješenja koje će igurno prihvatiti sve zemlje iz okruženja.  Izjavu o ovom epohalnom otkriću dao nam je Mario Krizoštabović koji unio dašak nade kako će se stvari vratiti u normalu.

-Svjesni smo da je ljude najviše pogodila činjenica da ne mogu organizovati svadbe od 200 i više zvanica,  onako kako je red na Balkanu, pa smo okupili najveće stručnjake i mozgove iz regiona ne bi li došli do rješenja. Zaključili smo da bi bilo najbolje da se donese zakon o obaveznom trajanju svadbi od 14 dana kako bi svi bili sipoštovani.  Svadbe će se, ko bude htio, klasifikovati kao mini karantini i tako ć svi biti ispoštovani i zakon i mjere predostrožnosti, ali i mladenci.

Krizoštabović kaže da će ova nova mjera sigurno zaživjeti na Balkanu jer je svima dobro poznato koliko su kod nas velike svadbe važne.

-Već su nas kontaktirali neki budući mladenci da nam se zahvale na ovako sjajnoj ideji koja bi na snagu trebalo da stupi već od ovog vikenda. Mi smo jednostavno na neki način morali riješiti ovaj problem, jer sezona svadbi kreće već od septembra i zaista nismo mogli dopustiti da propadne.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar