50 Nijansi Pive

Šok: Vozač na kružnom toku na Mejdanu dao žmigavac!

Sa Mejdana na adresu našeg portala opet stižu šokantne vijesti. Ovoga puta dobili smo informaciju o nevjerovatnom događaju koji se zbio za vrijeme saobraćajnog špica. Naime, nepoznati počinilac je prije izlaska iz kružnog toga dao desni žmigavac, što je toliko zbunilo vozače da su svi zaustavili automobile ne znajući kuda ni kako dalje.

-Pomislio sam da je žmigavac dao slučajno, da je možda htio upaliti brisače, ali nije padala kiša. Svirao sam mu da stane, pa smo obojica izašli iz automobila. Prišao sam da pitam šta se desilo, je li sve uredu, a on je rekao kako je samo htio da po pravilima izađe iz kružnog toka. U tom momentu sam se počeo smijati, nisam se mogao kontrolisati. Kad nisam umro. Onda sam išao od jednog do drugog automobila, ispričao to i ostalim vozačima koji su se zaustavili, pa smo svi polijegali po kružnom od smijeha, ispričao je očevidac Dane Vektra.

Za naš portal ovaj slučaj je prokomentarisao i predsjednik Udruženja vozača rođenih Banjalučana, Đurađ Papak.

-Iskreno, mislim da je malo gejevski, da ne kažem pederski, davati žmigavac ne samo u kružnom toku nego i inače. Pa nismo seke perse, nego ljudine, upravljamo automobilima, imamo vozačkog iskustva. Pravi vozač treba da osjeti namjere ostalih učesnika u saobraćaju, a ne da gleda u žmigavce, znakove i semafore. Čim vidim da neko pali žmigavac, odmah znam da je neki njanjav čovjek u pitanju, ispričao je ovaj vozač sa preko 30 godina iskustva.

Saobraćaj je stao na nekoliko minuta, događaj je obilježen salvama smijeha, a učesnici koji su svjedočili ovom nesvakidašnjem događaju vjeruju da vozač vjerovatno nije iz Banjaluke ili je bio pod dejstvom alkohola.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar