50 Nijansi Pive

Ryanair će za Banjalučane obezbijediti letove bez destinacije!

Prije par dana je odjeknula vijest kako će od avgusta Banjalučanima biti dostupni letovi kompanije Ryanair, ali s obzirom na to da još uvijek nije poznato da li će državljanima BiH zbog situacije biti dozvoljen ulazak u države EU, Ryanair je odlučio da čak i ako to ne bude moguće Banjalučanima obezbijedi letove.

Iz ove kompanije su nam rekli kako će letova sigurno biti sa ili bez destinacije.

-Mi ćemu u svakom slučaju Banjalučanima obezbijediti letove, jer znamo koliko je njima putovanje avionom, fotografisanje avionskih karata za čekiranje i sve ostalo vezano za to, bitno i zato ćemo ako im ne bude dozvoljen ulazak u zemlje EU samo za njih obezbijediti letove bez destinacija. To znači da će avion samo letjeti iznad osređenih država i nakon toga će se vraćati u Zalužane.

Ovu vijst su sa velikim zadovoljstvom dočekali Banjalučani koji sa nestrpljenjem očekuju otvaranje linija kako bi konačno mogli napuniti svoje Instagram profile. Ljubica Lezilebović nam je rekla kako je već mjesecima u teškoj depresiji jer nije letjela avionom već pola godine i da ne može dočekati da okači stori čim sjedne u avion Ryanaira bez obzira da li putovala na određenu destinaciju ili ne.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar