50 Nijansi Pive

Protest zbog instaliranja osvježivača vazduha u kultnoj banjalučkoj kafani!

Stalni gosti jedne kultne kafane u Boriku juče su pred ovim objektom organizovali miran petominutni prostest tokom koga nisu htjeli ništa naručiti, a sve zato da bi iskazali svoje nezadovoljstvo činjenicom da je gazda u kafanu stavio osvježivač vazduha.  Oni kažu da to nije ona kafana koju vole i poznaju i traže da se osvježivači uklone po hitnom postupku.

Jedan od gostiju koji ovdje dolazi već nekoliko decenija kaže da je u prvu ruku bio u potpunosti zbunjen.

-Nisam znao gdje se nalazim, da li sam došao u kafanu u kojoj provodim veći dio svog vremena ili sam u nekom od novih banjalučkih fensi lokala. U jednom trenutku mirisao je kokos, pa cimet, pa mi je prisjelo pivo i morao sam otići napolje, jer bi mi pozlilo, rekao je ovaj gost.

Objekat je poznat kao jedna od posljednjih kafana koje se u potpunosti opiru modernizaciji i ne žele da podliježu trendovima oni čuvaju one dobre stare vrijednosti zbog kojih su ljudi ranije i odlazili u kafane, a to se sad promijenilo.

Do izjave vlasnika nismo uspjeli doći do zaključenja ovog teksta.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar