50 Nijansi Pive

Likovi 90-ih koje nikada nećemo zaboraviti!

Mi koji smo rođeni početkom i sredinom osamdesetih godina prošlog vijeka odrastali smo uz neke potpuno neobične likove koji su nam se smiješili sa TV ekrana. To nisu bili likovi iz crtanih filmova, stripova ili dječijih emisija, to su bili vidovnjaci i likovi iz Pinkovih emisija. U vrijeme kada nije bilo kablovske televizije i kada smo mogli da gledamo samo domaće kanale, nedjeljom je na Nezavisnoj televiziji išao program srbijanskog Pinka koga smo mi sa nestrpljenjem iščekivali.

To su bile emisije Maksovizija, ZAM, Svet, A što ne bi moglo i mnoge druge. Likovi koji su se tamo pojavljivali su bili zaista živopisni, na prvom mjestu pjevači, političari, sportisti, ali i vidovnjaci i mnogi drugi. Mi smo za vas izdvojili neke koje ćemo mi pamtiti do kraja života.

Kleopatra

Osoba koja utrla strazu svim vidovnjacima i živopisnim likovima naše države, ona/on je taj koji je bio prvi, ako ne računamo babu Vangu i Tarabiće. Svi koji su joj se obratili kažu da je pogađala nemilice, a ono što je ostala vječita misterija jeste da li je Kleopatra muško ili žensko. Ne znamo gdje je sada i šta radi, ali iskreno se nadamo da uživa u plodovima svog truda i rada.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar