50 Nijansi Pive

Čeda Jovanović zvanično na ATP listi!

NAkon što su vidjeli sa kojom vještinom koristi reket i šta je u stanju da uradi protivniku čelnici ATP liste su odlučili da ČEdu Jovanovića stave na istu te da mu pruže šansu da uđe u profesionalni svijet tenisa. Oni su izjavili kako su oni svoj dio polsa odredili da je sad na njemu, ali da bi bilo šteta da takav talenat ostane neprimjećen.

-Mi smo zaista sve uradili, uvrstili smo ga na zvaničnu ATP listu, poslali smo zvanični dopis i sad čekamo odgovor. Svjesni mo da je potrebno odraditi mnoštvo formalnosti kako bi on počeo sa treninzima, ali sigurni smo da će to sve izaći na dobro.  On je nevjerovatan talenat, kad smo šta je u stanju da uradi protivniku jednostavno smo ga morali kontaktirati, izjavio je predstavnik ATP-a za medije.

Oni su naglasili da ČEda ima i neke druge kvalitete koje prolaze kod publike.

-Ljudi obožavaju igrače koji plaču, a kako smo naknadno saznali Čeda ima čak i tu osobinu i smatramo da će za kratko vrijeme postati nova teniska zvijezda.

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar