50 Nijansi Pive

EKSKLUZIVNO: Otkrivamo temu Vučićevog diplomskog rada!

Opšte je poznato kako je predsjednik Srbije, Aleksandar Vučiće prije nekoliko dana objavio kako je trenersku školu s nadom da postane trener košarke, a novinari našeg portala su među prvima imali uvid u diplomski rad koji već uveliko sprema jer je siguran da će sve ipite položiti u najkraćem mogućem roku.

Otkrili smo i da su profesori odlučili da mu izađu u susret pa su mu se prilagodili i ispite zakazuju noću, jer znaju da AV nikad ne spava, a to je ejdino vrijeme kada nema obaveza oko vođenja države.  Prateći njegov tempo došli su do zaključka da bi već trebalo da počne sa pripremanjem diplomskog rada što je on svesrdno prihvatio.

Jedan od profesora otkrio nam je i koja će biti tema Vučićevog diplomskog.

-Pa nekako smo zajedničkim snagama došli do zaključka da bi najbolja tema za njegov diplomski koji će odbraniti bez po’ muke trebalo da bu “Lupanje banana dječacima uzrasta od 8 do 12 godina”. On je u tome zaista neprikosnoven i sigurni smo da će pisanje i sve ostalo za njega biti mačiji kašalj.  Za mentora smo mu doveli jednog četrnaestogodišnjaka koji najviše uživa u lupanju banana mlađima od sebe, amerikanci bi rekli klasični “bully” i sigurni smo da će Predsjednik od njega naučiti mnogo.

Sigurni smo da će AV i ovu prepreku svladati bez ikakvih problema.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar