50 Nijansi Pive

U banjalučkoj Ugostiteljskoj školi se uvodi odjeljenje hostesa i domaćica u klubu

Vođeni potrebama tržišta rada, u Srednjoj ugostiteljskoj školi u Banjaluci su odlučili da od ove školske godine uvedu novo odjeljenje, u kojem će se školovati buduće hostese i domaćice u noćnom klubu.

„Za ovaj kadar trenutno vlada veliko interesovanje, a mnogi vlasnici klubova u našem gradu su nam se žalili na nedostatak kvalifikovanih radnica iz ove oblasti. Zato ćemo već od septembra upisati odjeljenje sa 30 učenica i dati šansu svim mladim djevojkama koje žele da se bave veoma traženom i dobro plaćenom profesijom“, saopštilo je rukovodstvo škole.

Naravno, postoje i određene osobine i visoki estetski standardi koje moraju da ispunjavaju buduće učenice. On otkriva da će se na prijemnom ispitu polagati teoretski dio, u kojem će kandidatkinje morati pokazati elementarno znanje iz oblasti „ko je ko“ kod nas, poznavanje turbo folk muzike, praćenje domaćih rijaliti programa itd. Posebno će se bodovati broj obnaženih fotografija, pratilaca na društvenim mrežama i lajkova.

„Kroz školovanje ćemo ih obučiti za rad pod pritiskom i u noćnim uslovima, spremiti da u javnosti i budućem radnom mjestu, bez stida pokažu sve svoje kvalitete. Naučićemo ih sve o najboljim i najskupljim šampanjcima, modnim brendovima i automobilima. Diplomski rad polagaće se u jednom od najpoznatijih banjalučkih noćnih klubova, a za učenicu generacije smo pripremili i posebno iznenađenje – ugradnju silkona, povećanje usana i zadnjice“, navodi se u objavi.

Nezavnično saznajemo da će diplomirane hostese i domaćice klubova školovanje moći nastaviti na Fakultetu za starlete, koji uskoro planira da otvori jedan renomirani privatni univerzitet u Banjaluci.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar