50 Nijansi Pive

VW počinje proizvodnju novog starog Golfa II samo za tržište Balkana!

Dobre vijesti za sve Balkance stižu iz sjedišta jedne od najvećih automobilskih kompanija na svijetu, VolksWagena koje kažu da uskoro kreće proizvodnja novog-starog modela VW automobila, Golfa II koji će se prodavati samo na području Balkana.  PR ove kompanije za Istočnu Evropu izjavio je kako oni osluškuju potrebe svojih korisnika i kako smatraju da će ovo biti jedna od najboljih poslovnih odluka ikad.

-Godinama unazad dobijamo zahtjeve i upite sa Balkana u kojima se postavlja pitanje da li ćemo i kada početi sa prozvodnjom Golfa II ili kako se kod vas popularno kaže “Dvice” i sad smo konačno odlučili da izađemo u susret svim zahtjevima i da krenemo sa proizvodnjom.  Važno je da napomenuti da to neće biti neki apgrejdovani, redizajnirani model, već modal baš onakav kakav je bio osamdesetih i devedesetih godina.  Neće imati električne podizače stakala, klimu ili centralnu bravu. Biće baš onakav kavim ga korisnici pamte.

On je naglasio da smatra da će ovo biti “pun pogodak” jer već sad imaju listu čekanja ljudi koji žele da ga kupe među prvima.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar