50 Nijansi Pive

Bajaga štrajkuje glađu zbog zabrane vozića na svadbama!

Kako saznajemo iz izvora bliskih popularnom pjevaču Momčilu Bajagiću Bajagi, on je odlučio da iskaže svoj protest i započne štrajk glađu zto što su pojedine vlasti zabranile voziće na svadbama.  On na ovaj način želi da opokaže i dokaže koliko će cijela situacija uticati kako na njega tako i na njegove kolege.

Ovaj izzvor nam je otkrio kako je Bajaga odlučan da istraje u svom štrajku sve dok se “vozić” ponovno ne vrati na svadbe i da ga ne interesuje kakav će to uticaj imati na njegovo zdravlje.

-On je jako potresen, svjestan je da su vozići jedini trenutak kad se na svadbama sviraju njegove pjesme, jedini trenutak da nove generacije čuju za njega i on je zaista pod stresom zato što je odlučeno da se vozić zabrani.  On je samoinicijativno odlučio da njegov način borbe bude štrajk glađu pa ćemo vidjeti dokle će izdržati i da li će uspjeti da se izbori za povratak vozića na svadbe.

Bajaga uz tebe smo!

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar