50 Nijansi Pive

WHO apeluje na hrvatske državljane: Pošaljite nam vaše DOMOVNICE!

Svjetska zdravstvena organizacija je prije nekoliko dana uputila apel svim hrvatskim državljanima u kome ih moli da im pošalju svoje dokaze o državljanstvu kako bi od njih mogli napraviti vakcinu protiv COVID-a. Jedan od naučnika iz WHO objavio je da je nakon detljnog istraživanja zaključeno kako su hrvatske domovnice jedina stvar na svijetu otporna na ovaj strašan virus i da bi od čestica istih trebalo napraviti vakcinu.

-Mi već više mjeseci intenzivno tragamo za lijekom za koronu i jedina stvar koja nam je probudila nadu da bi stvarno mogli napraviti nešto efikasno jesu te hrvatske domovnice za koje smo dokazali da su u potpunosti imune na covid. Jedino što nam predstavlja problem jeste što imamo manjak materijala.  Od 4 miliona domovnica treba napraviti vakcinu za milijarde ljudi. Zato oim putem apelujemo na sve hrvatske državljane da na našu adresu pošalju svoj primjerak, a za to će biti nagrađeni.

Kako saznajemo Bil Gejts, lično odvojio je određena sredstva za sve dršavljane hrvatske koji pošalju svoju domovnicu i na taj način pomognu pri stvaranju vakcine.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar