50 Nijansi Pive

Postani treće PIVINO PERO – Ispričaj smiješnu priču o svom gradu!

Nakon dva literarna konkursa koji su imali sjajan odaziv vrijeme je i za treći koji će biti nešto drugačiji. Naime ovoga puta vam želimo zadati temu o kojoj ćete pisati, a to su priče o vašem gradu, selu, mjestu, naselju iz koga dolazite. Na ovaj način želimo što bolje upoznati mentalitet gradova i mjesta BiH.

Svako mjesto ima najmanje jednu šaljivu priču, legendu ili urbani mit po kome je poznato i zato tastature u ruke, opšite nam smiješnu stranu vašeg grada i osvojite sjajne novčane i robne nagrade.

Srećno!

Pravila konkursa:

  • Vaša priča mora biti šaljivog karaktera i mora biti vezana za vaš grad, selo, naselje iz kog dolazite.
  • Ne smije imati manje od 300 riječi.
  • Ne smije ismijavati stvarne osobe imenom i prezimenom.
  • Mora se uklapati u teme kojima se bavi portal.
  • Ne smije biti nigdje objavljena, čak ni na društvenim mrežama u vidu statusa.

Posljednji rok za slanje radova je 31. jul 2020. godine kada ćemo odabrati 15 najboljih koji će 1. avgusta biti objavljeni na portalu 50nijansipive.com. Svaki tekst koji uđe u trku za nagrade će biti promovisan na Facebook stranici portala, 24 sata i za sve će biti uložen isti iznos.

Tri priče koje budu imale najviše pregleda prema Google Analytics-u će osvojiti novčane nagrade, a podijelićemo i pet utješnih nagrada našeg sponzora Jelen piva.

Pobjednici će biti objavljeni 1. septembra.

Nagrade:

  1. Nagrada 150 KM
  2. Nagrada 100 KM
  3. Nagrada 50 KM

Svoje radove možete slati na mail adresu, [email protected], sa ličnim podacima (ime, prezime) i naznakom da li želite da se tekst objavi pod vašim imenom i prezimenom ili pseudonimom koji ste unaprijed odredili. Pravo učešća imaju državljani Bosne i Hercegovine.

Srećno!

P. S. Ne šalimo se!

 

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar