50 Nijansi Pive

5 najiritantnijih vrsta ljudi!

Mi smo svjesni činjenice da je generalizacija loša i da to nikako ne treba da se radi, ali mi ćemo ovoga puta ovu činjenicu zaobići jer iza ovoga stoje naučni radovi, istraživanja i detaljne analize ljudskog ponašanja od strane najvećih stručnjaka iz ovog domena.

Mi smo zagovornici toga da u svim ljudima treba naći nešto dobro, ali kod pripadnika ovih grupa je to zaista teško. Ako ste u kontaktu sa ovakvim ljudima sigurno ćete potvrditi naše riječi, a ako niste toplo vam preporučujemo da ih zaobilazite u širokom luku.

Bivši pušači

Sorta ljudi koja misli da je popila svu pamet ovog svijeta, iako su prije šest dana “pržili” i do dvije kutije sad su naprasno motivacioni govornici koji vječno propovijedaju o tome koliko su cigarete štetne, znaju od čega se cigareta sastoji u promil, diže im se želudac na miris dima, uvijek guraju pepeljaru ispred sebe i užasno su iritantni iz više razloga. Oni stalno pričaju o tome kako su “lako” ostavili cigarete i pri tome smaraju sve oko sebe kako i oni moraju napraviti isto. Jedina stvar koja ih odaje jeste da u minut znaju koliko dugo su bez cigareta.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Dežurni Mudrac

Dodaj svoj komentar