50 Nijansi Pive

NOVI RIJALITI: Tražimo najkulturnijeg takmičara!

Nakon završetka Zadruge 3, uskoro bi trebal131o da počne novi rijaliti koji nije viđen na ovim prostorima i za koji se vjeruje da će uzburkati javnost. Organizatori kažu da će za razliku od svih dosadašnjih sličnih programa u rijalitiju „Kulturni i fini“ pobijediti najkulturniji takmičar!

Marko Mudrinić, tvorac rijalitija iz producentske kuće „Kulturica“ je saopštio da su svi aktuelni rijaliti primitivni i vulgarni, a da je većina gledalaca željna kulturnog programa.

„Rijaliti su obilježili najgore uvrede, pljuvačina, tuče i golotinja. Nama su se mnogi gledaoci javili i rekli nećemo rijaliti, hoćemo kulturu. U ovom kulturnom rijatiliju biće strogo zabranjene psovke, kao i fizički kontakti osim ako nije riječ o udvaranju i pisanju ljubavnih pisama. Svi takmičari će se morati ponašati kulturno, biti načitani i izražavati se književno“, izjavio nam je on.

Ističe da neće razmatrati prijave poltičara, kriminalaca, starleta, emsijeva, blogerki, kao i bivših muževa pjevačica koje su nekada davno bile popularne.

„Već vršimo selekciju učesnika, prijavili su se mnogi mladi umjetnici, pisci, pjesnici, slikari, vajari i pozorišni glumci. Očekujemo da naš format rijalitija premaši gledanost svih dosadašnjih i uvjereni smo da će upravo oni postati novi uzor mladima“, tvrdi on.

On objašnjava da će se kao i u svakom rijaliti i u ovom takmičari morati boriti za naklonost publike, pokazivati svoje talente i dokazivati znanja u različitim igricama.

„Među svakodnevnim zadacima ukućana biće recitovanje u grupi literarne sekcije, dok će likovni umjetnici održavati kolonije i izložbe. Uveče ćemo zabavljati gledaoce uz književne večeri u kom će učesnici uz čaj i keks razgovarati o posljednjim knjigama koje su pročitali“, rekao je on.

Dodaje da će svakog vikenda biti izbačen po jedan učesnik i to onaj koji se bude nekulturno ponašao ili ne pokaže dovoljno brige za druge.

„To će biti takmičar koji slučajno opsuje, ne čisti za sobom, ili bude čačkao nos i puštao gasove. Takođe, kuću će morati napustiti oni koji u kvizovima iz poznavanja istorije umjetnosti osvoje najmanje bodova Gledaoci će naravno moći glasati za svoje favorite, a sav prikuljeni novac od SMS poruka biće doniran u izgradnju nove zgrade opere“, naveo je on.

Naglašava da će se u velikom finalu troje najkulturnijih takmičara boriti za vrijednu glavnu nagradu.

„Za pobjednika smo pripremili zaista posebnu glavnu nagradu – godišnju člansku kartu u biblioteci i posjetu muzeju Luvr. Siguran sam da će ovo biti najimpresivniji rijaliti svih vremena koji će vjerujem oboriti sve rekorde gledanosti i imati višemilionski auditorijum“, zaključio je on.

Što je džaba i Bogu je drago…

50NP u saradnji sa Nektar pivom svake sedmice dijeli paket od 24 dobro rashlađena piva. Upiši broj mobilnog i obavijestićemo te ako pobijediš!

Podijeli ovo

Svjedok Sapatnik

Dodaj svoj komentar